Anzon Energy plc un tās meitasuzņēmumi uzskata, ka ir svarīgi aizsargāt jūsu privātumu, tāpēc mēs esam apņēmušies sniegt jums pakalpojumus, kas atbilst jūsu vajadzībām, vienlaikus aizsargājot jūsu privātumu. Šajā politikā ir izskaidrots, kā mēs varam vākt informāciju par jums un pēc tam izmantot to, lai apmierinātu jūsu vajadzības. Tajā ir izskaidroti arī daži drošības pasākumi, ko mēs veicam, lai aizsargātu jūsu privātumu, un norādītas dažas lietas, ko mēs nedarīsim.

1. Anzon Energy plc un jūsu personas dati

Šīs tīmekļa vietnes anzonenergy.com un saistīto pakalpojumu datu pārzinis ir Anzon Energy plc.

Šajā paziņojumā ir izskaidrotas jūsu likumā noteiktās tiesības un tas, kā mēs vācam un izmantojam jūsu personas datus. Tajā aprakstītas apstrādes darbības, ko Anzon Energy veic saistībā ar šo tīmekļa vietni, nolūki, kādos šīs darbības tiek veiktas, un juridiskie pamati, uz kuriem mēs balstāmies, veicot šīs apstrādes darbības.

Mēs varam laiku pa laikam atjaunināt šo paziņojumu par konfidencialitāti, lai nodrošinātu, ka tas vienmēr ir aktuāls un precīzs. Jebkuras izmaiņas, ko mēs varam veikt mūsu paziņojumā par konfidencialitāti, tiks publicētas šajā lapā, un, ja iespējams, mēs jums paziņosim par visām būtiskām izmaiņām.

Jūs varat sazināties ar Anzon Energy datu aizsardzības inspektoru, rakstot uz šādu adresi: The Data Protection Officer, Anzon Energy Plc, Millstream, Maidenhead Road, Windsor, Berkshire, SL4 5GD.

Jūs varat arī sazināties ar mūsu datu aizsardzības inspektoru, rakstot uz privacy@anzonenergy.com.

2. Personas dati, ko mēs vācam

2.1. – Šeit mēs izklāstām sīkāku informāciju par personas datu veidiem, kurus mēs vācam.

Pēc tam mēs izklāstām, kādiem nolūkiem mēs šos datus izmantojam:

  • Jūsu kontaktinformācija: informācija, kas ļauj mums ar jums tieši sazināties, piemēram, jūsu vārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs un adrese.
  • Jūsu saziņa ar mums: informācija par jebkādu saziņu, kas jums ir bijusi ar mums.
  • Kā jūs izmantojat mobilās lietojumprogrammas un tīmekļa vietnes: kad izmantojat mūsu tīmekļa vietni, mēs izmantojam tādas tehnoloģijas kā sīkfaili (atkarībā no jūsu sīkfailu preferencēm), un mēs apkopojam informāciju par to, kuras lapas jūs apskatāt un kā tās izmantojat.
  • Informācija par ierīcēm un ierīcēm: informācija par datortehniku un programmatūru jūsu datoros un viedtālruņos, kas tiek izmantota, lai izveidotu savienojumu vai sazinātos ar mums.
  • Jūsu tiesību izmantošana: ja jūs izmantojat kādas no savām datu aizsardzības likumā noteiktajām tiesībām, mēs to reģistrēsim un reģistrēsim, kā mēs uz to reaģējam.
  • Atbildes uz aptaujām un konkursiem: tostarp ieraksti par visām aptaujām, uz kurām jūs atbildat, vai jūsu dalību mūsu rīkotajos konkursos.

2.2. – Kādiem nolūkiem mēs izmantojam jūsu personas datus un kāpēc?

Ja mēs apstrādājam jūsu personas datus, jo mums ir likumīgas intereses.

  • Mēs apstrādājam šos jūsu personas datus, jo mums ir likumīgas intereses to darīt. Ja mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai jūs vairs nevarētu identificēt.
  • Mēs varam anonimizēt un apkopot jebkurus mūsu rīcībā esošos personas datus (tā, lai jūs nevarētu identificēt). Mēs varam izmantot anonimizētu un apkopotu informāciju tādiem nolūkiem kā mūsu IT sistēmu testēšana, izpēte, datu analīze, mūsu vietnes, lietotņu uzlabošana un jaunu produktu un pakalpojumu izstrāde.

2.3. – avoti, no kuriem mēs vācam jūsu personas datus

Mēs vācam personas datus no vairākiem avotiem. Tie ietver:

  • tieši no jums: kad jūs izveidojat kontu mūsu vietnē, iegādājaties produktus vai pakalpojumus no mums, iesniedzat informāciju, izmantojot mūsu vietnes vai lietotnes, aizpildāt mūsu sniegtās veidlapas, piedalāties mūsu konkursos un akcijās, iesniedzat pretenziju, sūdzību, izmantojat savas likumā noteiktās tiesības, sazinieties ar mums pa tālruni, e-pastu vai sazinieties ar mums tieši kādā citā veidā.
  • Mūsu tīmekļa vietnes un mobilās lietojumprogrammas: mēs apkopojam informāciju par to, kā jūs tās izmantojat, un par visām viedierīcēm, ko tām pieslēdzat.
  • Citi uzņēmumi, ar kuriem sadarbojamies: sniedz mums informāciju, lai palīdzētu mums piegādāt jums mūsu produktus un pakalpojumus. Tie ir uzņēmumi, kas ietilpst tajā pašā uzņēmumu grupā, kurā esam mēs: tie var sniegt attiecīgu informāciju par produktiem un pakalpojumiem, kas iegādāti no tiem.
  • Trešās puses datu un informācijas sniedzēji: uzņēmumi, kas sniedz mums attiecīgu informāciju par jums, kuru mēs pievienojam saviem esošajiem ierakstiem, lai palīdzētu mums vadīt mūsu uzņēmējdarbību un sniegt jums mūsu pakalpojumus.

2.4. – Ar ko mēs kopīgojam jūsu personas datus

Mēs kopīgojam personas datus ar šādām trešo personu kategorijām

2.5 – Jūsu personas datu pārsūtīšana starptautiskā mērogā

British Gas ir daļa no globālas organizācijas, un tāpat kā citas organizācijas mēs izmantojam trešās personas, kas atrodas citās valstīs, lai palīdzētu mums vadīt mūsu uzņēmējdarbību. Tādējādi personas dati var tikt nosūtīti ārpus valstīm, kurās atrodamies mēs un mūsu klienti. Tas attiecas arī uz valstīm ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (“EEZ”) un valstīm, kurās nav tiesību aktu, kas nodrošina īpašu personas datu aizsardzību. Mēs esam veikuši pasākumus, lai nodrošinātu, ka visiem personas datiem tiek nodrošināta pienācīga aizsardzība un ka visi personas datu pārsūtīšanas gadījumi ārpus EEZ tiek veikti likumīgi. Ja mēs pārsūtām personas datus ārpus EEZ uz valsti, kuru Eiropas Komisija nav atzinusi par tādu, kas nodrošina atbilstošu personas datu aizsardzības līmeni, pārsūtīšana notiks saskaņā ar līgumu, kas ietver prasības personas datu pārsūtīšanai ārpus EEZ, piemēram, Eiropas Komisijas apstiprinātās standarta līguma klauzulas.

2.6. – Cik ilgi mēs glabājam personas datus

Mēs glabāsim jūsu personas datus tik ilgi, cik tas būs nepieciešams, lai sasniegtu apstrādes mērķus.

2.7 – Jūsu tiesības saistībā ar jūsu personas datiem

Jums var būt šādas tiesības saistībā ar jūsu personas datiem:

  • tiesības saņemt informāciju par mūsu vāktajiem personas datiem, par to, kā tiek izmantoti jūsu personas dati, un par to, no kā mēs vācam jūsu personas datus, ja tos iegūstam no citiem avotiem;
  • tiesības piekļūt mūsu rīcībā esošajiem jūsu personas datiem;
  • tiesības pieprasīt labot mūsu rīcībā esošos neprecīzos personas datus par jums;
  • tiesības pieprasīt jūsu personas datu bloķēšanu vai dzēšanu noteiktos apstākļos;
  • tiesības pieprasīt, lai mēs pārnesam jūsu datu elementus jums vai citam pakalpojumu sniedzējam;
  • tiesības iebilst pret to, ka mēs apstrādājam jūsu personas datus (ja mēs to darām tikai tāpēc, ka esat piekritis, vai tāpēc, ka mēs izmantojam automatizētus līdzekļus, lai pieņemtu lēmumus, kas ietekmē jūs); un
  • tiesības atsaukt savu piekrišanu.

Dažas no iepriekš minētajām tiesībām jums ir pieejamas tikai ierobežotos apstākļos, kas ir atkarīgi no juridiskā iemesla, kādēļ mēs apkopojām jūsu personas datus.

Lai izmantotu jebkuru no iepriekš minētajām tiesībām vai ja jums ir kādi jautājumi saistībā ar jūsu tiesībām, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot tālāk norādīto informāciju.

2.8 – Sazināšanās

Ja jums ir kādi ar privātumu saistīti jautājumi vai komentāri, lūdzu, sazinieties ar Anzon Energy datu aizsardzības inspektoru, rakstot uz šādu adresi: The Data Protection Officer, Anzon Energy Plc, Millstream, Maidenhead Road, Windsor, Berkshire, SL4 5GD.

Jūs varat arī sazināties ar mūsu datu aizsardzības inspektoru, rakstot uz privacy@anzonenergy.com.

Ja neesat apmierināts ar to, kā mēs izmantojam jūsu personas datus, varat iesniegt sūdzību arī Apvienotās Karalistes Informācijas komisāra birojam vai vietējam datu aizsardzības regulatoram. Mēs esam gatavi palīdzēt un aicinām jūs vispirms sazināties ar mums, lai atrisinātu jūsu sūdzību.

3. Informācijas aizsardzība

Mums ir stingri drošības pasākumi informācijas aizsardzībai. Tas ietver noteiktu procedūru ievērošanu, piemēram, visas saziņas starp jums un mūsu tīmekļa vietni šifrēšanu (kodēšanu).

Mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantots paplašinātas validācijas SSL sertifikāts, kas nodrošina visspēcīgāko pieejamo šifrēšanas līmeni.

4. Kā mēs izmantojam sīkfailus

Īsumā

  • Mēs izmantojam sīkfailus un ļaujam saviem partneriem izmantot sīkfailus savās tīmekļa vietnēs un lietotnēs.
  • Dažas no šīm sīkdatnēm ir būtiskas, lai nodrošinātu mūsu vietnes un lietotnes.
  • Mēs izmantojam sīkfailus arī tādu iemeslu dēļ, kas nav būtiski, bet kas nodrošina jums labāku pieredzi. Dažas no sīkdatnēm tiek izmantotas profilu izveidei, lai rādītu jums reklāmu gan mūsu pašu tīmekļa vietnēs un lietotnēs, gan arī mūsu partneru tīmekļa vietnēs un lietotnēs.
  • Jūs varat iestatīt pārlūkprogrammu tā, lai tā noraidītu sīkfailus, ja nevēlaties tos izmantot; zemāk mēs esam iekļāvuši informāciju par to, kā to izdarīt. Ja turpināsiet pārlūkot mūsu vietni un nenoteiksiet pārlūkprogrammā sīkfailu noraidīšanu, mēs to uzskatīsim par jūsu piekrišanu.
  • Jūs varat arī kontrolēt trešo personu sīkfailu ietekmi, izmantojot šīs trešās personas vietni. Piemēram, varat norādīt Facebook, ka nevēlaties redzēt reklāmas, kas balstītas uz partneru datiem. Mēs esam iekļāvuši saites uz katra reklāmas partnera iestatījumiem.

Kam man tiek prasīts piekrist?

Mēs lūdzam jūs piekrist, ka mēs izmantojam sīkfailus, kas nav būtiski mūsu vietnes nodrošināšanai jums.

Turpmāk esam iekļāvuši informāciju par to, kā mēs izmantojam sīkdatnes, lai jūs varētu pieņemt apzinātu lēmumu par to, vai vēlaties šīs sīkdatnes bloķēt vai nē. Varat arī izmantot pārlūkprogrammas “Privātās pārlūkošanas” režīmu, lai sīkfaili tiktu dzēsti automātiski, kad aizverat pārlūkprogrammu.

Jebkurā laikā varat mainīt savu lēmumu, pielāgojot pārlūkprogrammas iestatījumus.

Kas ir sīkfaili?

Kad jūs pārlūkojat mūsu vietni vai izmantojat mūsu lietotnes, mēs un mūsu partneri jūsu datorā vai tālrunī saglabājam dažus datus un apkopojam noteiktu informāciju no jūsu ierīces.

Tas ietver:

  • nelielas teksta datnes, ko sauc par sīkfailiem
  • jūsu ierīces interneta adresi, kas ir skaitļu virkne, ko sauc par jūsu “IP adresi”.
  • informācija par jūsu pārlūkprogrammu un ierīces operētājsistēmu
  • nelieli caurspīdīgi attēli, ko sauc par “pikseļu tagiem”.
  • mobilo ierīču identifikatori, piemēram, iPhone reklāmas identifikators, un
  • jūsu pārlūkprogrammā saglabātie dati.

Šajā dokumentā mēs izmantosim terminu “sīkfails”, lai aptvertu visus šos datus.

Kā mēs izmantojam sīkfailus?

Mēs ievietojam savas sīkdatnes un ļaujam saviem partneriem jūsu ierīcēs ievietot savas sīkdatnes turpmāk minēto iemeslu dēļ.

Dažas no šīm sīkdatnēm pazūd, kad aizverat pārlūkprogrammu, bet citas saglabājas ilgāku laiku. Ilgstošākas sīkdatnes mēs izmantojam, ja mums ir nepieciešams zināt, kas jūs esat vairāk nekā vienu pārlūkošanas sesiju, piemēram, lai atcerētos jūsu preferences nākamajam apmeklējumam.

Ja mēs ļaujam saviem partneriem ievietot sīkfailus, šie partneri redzēs noteiktu informāciju par jums (piemēram, jūsu interneta adresi), un viņi var izmantot savākto informāciju kopā ar citu informāciju, kas viņiem jau ir, lai veidotu profilus reklāmas nolūkos.

Sīkfaili, kas ir būtiski, lai mēs varētu jums nodrošināt mūsu vietnes un lietotnes.

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, un tās ļauj jums pārvietoties tīmekļa vietnē un atbalsta visas mūsu būtiskās funkcijas, piemēram, navigāciju un video atskaņošanu.

Tās nav paredzētas informācijas apkopošanai, jūsu preferenču atcerēšanai vai reklāmu jums izvietošanai.

Tā kā šīs sīkdatnes ir būtiskas, mēs nelūdzam jūsu piekrišanu. Ja šīs sīkdatnes atspējosiet, iespējams, jūs nevarēsiet pareizi izmantot mūsu vietni, un mēs, iespējams, nevarēsim jums sniegt dažus pakalpojumus.

Sīkdatnes, kas nav būtiskas, bet palīdz mums nodrošināt jums labāku pieredzi

Mēs izmantojam sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus (piemēram, izkārtojumu, teksta lielumu, fontu, vietas, kuras jau esat apmeklējis, un citas mūsu vietnes daļas, kuras varat pielāgot), lai uzlabotu mūsu vietnes lietošanas veidu un noskaidrotu, cik labi esam apmierinājuši jūsu vajadzības. Šīs sīkdatnes atbalsta tādas lietas kā tiešsaistes aptaujas, tīmekļapmaiņa un jūsu iestatījumi.

Papildus mūsu pašu sīkdatnēm mēs ļaujam partneriem šim nolūkam izvietot sīkdatnes, tostarp:

  • Hotjar: Mēs izmantojam Hotjar, lai apkalpotu mūsu lietotāju apmierinātības aptaujas. Mēs izmantojam šo rezultātu, lai saprastu, cik apmierināti lietotāji ir ar Anzon Energy tīmekļa vietni. Hotjar fiksē, vai jums nesen ir piedāvāta aptauja, lai mēs nepārslogotu jūs ar aptaujām.
  • Investis: mēs izmantojam šo pakalpojumu sniedzēju saviem investoru rīkiem, tostarp akciju cenu un tirgus datu informācijai.

Sīkfaili, kas nav būtiski, bet palīdz mums uzlabot mūsu vietnes un lietotnes.

Mēs vēlamies nodrošināt vislabākās iespējamās vietnes un lietotnes un sniegt jums vislabāko tiešsaistes pieredzi. Lai to paveiktu, mums ir jāsaprot, kā jūs izmantojat mūsu vietnes un lietotnes, un mēs izmantojam sīkfailus, lai palīdzētu mums to izdarīt.

Tās, piemēram, seko līdzi jūsu apmeklētajām lapām un kļūdām, ar kurām jūs saskaraties.

Mēs izmantojam šo informāciju tikai tādēļ, lai uzlabotu mūsu vietnes darbību, izprastu lietotāju intereses un novērtētu, cik efektīva ir mūsu reklāma.

Papildus mūsu pašu sīkdatnēm mēs ļaujam partneriem šim nolūkam izvietot sīkdatnes, tostarp:

  • Google: Mēs izmantojam Google, lai statistiski uzskaitītu lietotājus, ceļus, apmeklētās lapas utt. Mēs izmantojam tādu informāciju kā jūsu IP adrese, pārlūkprogrammas tips, unikālie identifikatori un produktu turēšanas informācija, kas tiek saglabāta sīkfailos jūsu ierīcē, lai reģistrētu, kā jūs mijiedarbojaties ar mūsu vietni. Mēs to darām, lai saprastu, kā mūsu klienti izmanto mūsu vietni, kā mēs varam to veidot, lai tā kalpotu viņiem labāk, un no kurienes nāk mūsu klienti, tostarp mārketinga kampaņas, kas ir ļoti svarīgi, lai nodrošinātu labāku pakalpojumu mūsu klientiem. Vairāk informācijas par Google analīzi tīmekļa reklāmām varat uzzināt šeit: https: //policies.google.com/privacy.

Sīkfaili, kas nav būtiski un tiek izmantoti reklāmas nolūkos

Mēs reklamējam savus produktus un pakalpojumus tiešsaistē, un mēs izmantojam sīkfailus un ļaujam saviem partneriem izmantot sīkfailus, lai rādītu jums atbilstošas reklāmas gan mūsu tīmekļa vietnēs un lietotnēs, gan mūsu partneru tīmekļa vietnēs un lietotnēs. Piemēram, Facebook.

Anzon Energy savā tīmekļa vietnē ir pievienojusi katra no šiem partneriem izsekošanas kodu. Kad ielādējat lapu, kurā ir šis izsekošanas kods, tas attiecīgajam partnerim norāda, kuru lapu esat ielādējis, kā arī zināmu informāciju par jums, piemēram, jūsu IP adresi. Mūsu partneri apkopo šo informāciju neatkarīgi no tā, vai esat reģistrēts to pakalpojumu lietotājs un vai esat pieteicies to pakalpojumiem.

Mēs to izmantojam, lai izveidotu cilvēku grupas, kuri ir apmeklējuši dažādas mūsu tīmekļa vietnes lapas, un šīm grupām mērķtiecīgi virzītu reklāmas mūsu partneru vietnēs. Piemēram, ja esat apmeklējis lapu par jaunu apkures katlu, mēs varam izmantot šo informāciju, lai rādītu jums reklāmas par jauniem apkures katliem Facebook vai Twitter.

Šīs sīkdatnes ierobežo reižu skaitu, kad redzat reklāmu, kā arī palīdz novērtēt reklāmas kampaņas efektivitāti.

Kā es varu bloķēt sīkfailus?

Jūs varat mainīt savas tīmekļa pārlūkprogrammas drošības iestatījumus, lai pārtrauktu savā ierīcē saņemt un saglabāt sīkfailus, atļautu saņemt un saglabāt sīkfailus tikai no izvēlētām tīmekļa vietnēm vai saņemtu paziņojumu pirms sīkfailu saņemšanas. Jebkurā laikā varat dzēst pārlūkprogrammā saglabātās sīkdatnes. Šādās sīkfailās saglabātā informācija tiks dzēsta no jūsu ierīces.

Plašāka informācija par to ir atrodama vietnē www.aboutcookies.org, kurā sniegti norādījumi par to, kā pārvaldīt sīkfailus dažādās pārlūkprogrammās.

Parasti varat izslēgt arī pikseļu tagus, izslēdzot sīkfailus savā pārlūkprogrammā. Ir arī pārlūkprogrammas papildinājumi un paplašinājumi, kas īpaši bloķē tīmekļa bāksignālus.

Lai izvairītos no pikseļu tagiem e-pasta ziņojumos, e-pasta pakalpojumā varat izslēgt attālo attēlu automātisko ielādēšanu. Tomēr, ja izvēlaties ielādēt attēlus, e-pastā ielādēsiet arī visas pikseļu tagus.

Varat arī izmantot pārlūkprogrammas režīmu “Privātā pārlūkošana”. Jūs joprojām gūsiet labumu no sīkfailiem pārlūkošanas laikā, taču tie tiks automātiski dzēsti, kad aizvērsiet pārlūkprogrammu.

5. Saites

Šajā tīmekļa vietnē var būt saites uz citām vietnēm vai ieteiktiem piegādātājiem. Lūdzu, atcerieties, ka mēs neesam atbildīgi par šo citu vietņu privātuma aizsardzības praksi vai šajās vietnēs sniegtās informācijas pareizību. Šī privātuma politika attiecas tikai uz šajā tīmekļa vietnē apkopoto informāciju.

Juridiskā informācija

  • Šajā tīmekļa vietnē ietvertā informācija ir sagatavota tikai vispārīgas informācijas sniegšanas nolūkā par Anzon Energy Group un/vai tās meitasuzņēmumiem.
  • Šajā tīmekļa vietnē ietvertā informācija (“Informācija”), kas cita starpā ietver informāciju, kas ietverta paziņojumos presei, gada vai starpposma pārskatos, audio pārraidēs, videointervijās, transkripcijās, prezentācijās un citā finanšu informācijā, nav uzskatāma par konsultāciju vai piedāvājumu pārdot vai veikt darījumus ar vērtspapīriem, un uz to nedrīkst paļauties saistībā ar lēmumu par ieguldījumiem. Pagātnes rezultāti nav nekāda norāde uz nākotnes rezultātiem, un personām, kurām nepieciešams padoms, jākonsultējas ar neatkarīgu finanšu konsultantu.
  • Anzon Energy ir rūpīgi sagatavojusi šīs tīmekļa vietnes saturu. Uzskatāms, ka sniegtā informācija ir ticama, taču tā var mainīties jebkurā laikā bez iepriekšēja brīdinājuma. Ciktāl to atļauj likums, Anzon Energy atsakās no jebkādām garantijām, gan izteiktām, gan netiešām, kas attiecas uz apmierinošu kvalitāti, piemērotību konkrētam mērķim vai neiejaukšanos. Visi šādi netieši noteikumi un garantijas ar šo tiek izslēgtas.
  • Anzon Energy nav atbildīga par jebkādiem zaudējumiem, kas var rasties informācijas izmantošanas rezultātā.
  • Anzon Energy neapliecina, ka Informācija ir precīza, visaptveroša, pārbaudīta vai pilnīga. Jo īpaši informācija, kas ietverta paziņojumos presei, gada vai starpposma ziņojumos, tīmekļa audioierakstos, videointervijās, stenogrammās un prezentācijās, kā arī finanšu informācija nav uzskatāma par pareizu vai aktuālu. Anzon Energy neuzņemas nekādu atbildību par Informācijas precizitāti vai pilnīgumu, kā arī neuzņemas, neplāno un īpaši atsakās no jebkāda pienākuma atjaunināt vai labot Informāciju.
  • Atsevišķas saites šajā vietnē ved uz tīmekļa vietnēm, kas nav Anzon Energy kontrolē. Aktivizējot jebkuru no tām, jūs atstājat Anzon Energy tīmekļa vietni, un Anzon Energy nekontrolē un neuzņemas nekādu atbildību vai saistības attiecībā uz jebkuras citas tīmekļa vietnes materiāliem.
  • Ja kāds no šo atrunu un izņēmumu noteikumiem ir nelikumīgs, spēkā neesošs vai jebkāda iemesla dēļ neizpildāms, tad šo noteikumu uzskata par atdalāmu un tas neietekmē pārējo noteikumu spēkā esamību un izpildāmību.
  • Autortiesības uz šajā tīmekļa vietnē ietvertajiem materiāliem pieder Anzon Energy vai tās licences devējiem. Jebkura persona var kopēt jebkuru šī materiāla daļu, ievērojot šādus nosacījumus:
    • materiālu drīkst izmantot nekomerciālos nolūkos;
    • kopijās jāsaglabā visas autortiesību vai citas intelektuālā īpašuma norādes, kas ietvertas oriģinālajā materiālā; un
    • uz šajā tīmekļa vietnē aprakstītajiem produktiem, tehnoloģijām vai procesiem var attiekties citas intelektuālā īpašuma tiesības, ko patur Anzon Energy vai citas trešās personas. Attiecībā uz šīm intelektuālā īpašuma tiesībām licence netiek piešķirta. Attēli šajā vietnē ir aizsargāti ar autortiesībām, un tos nedrīkst reproducēt vai jebkādā veidā piesavināties bez to attiecīgā(-o) īpašnieka(-u) rakstiskas atļaujas.

Anzon Energy plc – juridiskā adrese un galvenā mītne

Anzon Energy plc
Millstream
Maidenhead Road
Windsor
Berkshire
SL4 5GD

Reģistrēta Anglijā un Velsā, Nr. 3033654

PVN reģistrācijas numurs: GB 684 9667 62

Galvenais komutators

Tālrunis: +44 (0)1753 494000
Fakss: +44 (0)1753 494001

E-pasts:

E-pasta atruna

Ziemeļamerika

Šajā e-pasta vēstulē ietvertā vai tai pievienotā informācija ir paredzēta tikai adresāta lietošanai. Ja jūs neesat šīs e-pasta vēstules adresāts vai persona, kas ir atbildīga par tās piegādi adresātam, jums ir stingri aizliegts izpaust, kopēt, izplatīt vai paturēt šo e-pasta vēstuli vai jebkuru tās daļu. Tā var saturēt informāciju, kas ir konfidenciāla un/vai uz kuru attiecas juridiskas, profesionālas vai citas privilēģijas saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem. Ja šo e-pastu esat saņēmis kļūdaini, lūdzu, nekavējoties informējiet mūs par to, nosūtot atbildes e-pastu.

Šajā e-pasta vēstulē paustie viedokļi ne vienmēr ir Anzon Energy plc vai tās Ziemeļamerikas meitasuzņēmumu viedoklis, un minētie uzņēmumi un to attiecīgie direktori, amatpersonas un darbinieki nesniedz nekādus apliecinājumus un neuzņemas nekādu atbildību par tās precizitāti vai pilnīgumu, ja vien nav skaidri norādīts citādi.

Pārējā pasaule

Informācija, kas ietverta šajā e-pastā vai pievienota šim e-pastam, ir paredzēta tikai tās fiziskās vai juridiskās personas lietošanai, kurai tā ir adresēta. Ja jūs neesat paredzētais saņēmējs vai persona, kas ir atbildīga par tās piegādi paredzētajam saņēmējam, jums nav tiesību un jūs nedrīkstat izpaust, kopēt, izplatīt vai saglabāt šo ziņojumu vai kādu tā daļu. Tas var saturēt informāciju, kas ir konfidenciāla un/vai uz kuru attiecas profesionāla juridiska vai cita veida konfidencialitāte (vai citi noteikumi vai likumi ar līdzīgu spēku jurisdikcijās ārpus Anglijas un Velsas).

Šajā e-pasta vēstulē paustais viedoklis ne vienmēr ir Anzon Energy plc viedoklis, un uzņēmums, tā direktori, amatpersonas vai darbinieki neuzņemas nekādu atbildību par tās precizitāti vai pilnīgumu, ja vien nav skaidri norādīts pretējais.

PH Jones ir British Gas Social Housing Limited tirdzniecības nosaukums. British Gas Social Housing Limited (uzņēmuma Nr.: 01026007), British Gas Trading Limited (uzņēmuma Nr.: 03078711), British Gas Services Limited (uzņēmuma Nr.: 3141243), British Gas Insurance Limited (uzņēmuma Nr.: 06608316), British Gas New Heating Limited (uzņēmuma Nr.: 06723244), British Gas Services (Commercial) Limited (uzņēmuma Nr.: 07385984) un Anzon Energy Energy (Trading) Limited (uzņēmuma Nr.: 02877397) ir uzņēmumam Anzon Energy plc (uzņēmuma Nr.: 3033654) pilnībā piederoši meitas uzņēmumi. Visi uzņēmumi ir reģistrēti Anglijā un Velsā, un to juridiskā adrese ir Millstream, Maidenhead Road, Windsor, Berkshire SL4 5GD.

British Gas Insurance Limited ir saņēmusi Prudential Regulation Authority atļauju, un to regulē Financial Conduct Authority un Prudential Regulation Authority. British Gas Services Limited ir pilnvarota un regulēta Financial Conduct Authority. British Gas Trading Limited ir British Gas Services Limited iecelts pārstāvis, ko pilnvarojusi un regulē Finanšu uzraudzības iestāde.

Anzon Energy Limited Your Energy Partner: Energising A Greener, Fairer Future



Regulatory Notice and Risk Warning — Trading in CFDs, and Cryptocurrencies carries significant risk, including the possible loss of all invested capital, and is not regulated within the United States.

Access to our services is not available to U.S. residents or citizens, and such engagement is considered unlawful.

If you are from the U.S. or hold U.S. citizenship, it is your responsibility to ensure that your activities adhere to local laws. Before trading, consider your financial circumstances and risk appetite.